Medical-X: Innovatie in Traumatraining met Simulatoren 29 juli 2024

Bij PG2 streven we ernaar om de nieuwste innovaties binnen de medische sector te ondersteunen en te promoten. We willen daarom de aankomende presentatie van MEDICAL-X aankondigen, een bedrijf op het gebied van medische simulatie. Deze presentatie, gehost door SSH, belooft een diepgaand inzicht te bieden in de nieuwste ontwikkelingen in traumatraining.

Traumatraining Verbeteren met Simulatoren: Integratie van Technische en Zachte Vaardigheden

MEDICAL-X richt zich op het verbeteren van traumatraining door het gebruik van geavanceerde simulatoren. Deze simulatoren integreren zowel technische als zachte vaardigheden, wat essentieel is voor een effectieve traumazorg. Innovaties in medische simulatie spelen een belangrijke rol in het verbeteren van ons vermogen om verwondingen te behandelen en ernstige bloedingen onder controle te houden, wat levens kan redden in zowel civiele als militaire contexten.

Innovaties in Medische Simulatie

Door realistische scenario’s na te bootsen, kunnen zorgprofessionals zich voorbereiden op een breed keuze aan noodsituaties. Dit verbetert niet alleen de technische vaardigheden van de gebruikers, maar ook hun vermogen om effectief te communiceren en samen te werken in stressvolle situaties.

Evenement Details

Kom naar het SSH Virtual Learning Lab 2024 en ontdek de state-of-the-art oplossingen van MEDICAL-X voor traumatraining:

Datum: 24 juli 2024

Tijden:

11:00 PDT
14:00 EST
20:00 CET

Voorvertoning van afbeelding

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *